Taller del Duelo Mayo 2015

Registration closed

Description

Que cal saber de l'acompanyament i elaboració dels processos de dol. Eines per als professionals.
En la societat actual a occident, la mort i els processos de dol continuen sent un tabú, no se'n parla, com si en no parlar no existís aquesta realitat.
Les persones que viuen aquest procés ens informen de la dificultat de poder expressar i ser escoltades i reconegudes respecte al que estan experimentant, la resposta que més freqüentment troben és l'evitació, respostes ràpides que pretenen consolar i canviar de tema ... enfront d'aquestes respostes moltes vegades decideixen deixar de compartir el seu dolor.
Els professionals que desenvolupen la seva activitat en col·lectius on la pèrdua, el dol i la mort estan molt presents, com poden ser la 'unitat de cures pal·liatives, sociosanitaris, oncologia, hematologia clínica, gent gran, discapacitats, etc', necessita adquirir eines que li permetin afrontar d'una manera sana aquesta realitat i poder realitzar els seus propis processos de dol davant la pèrdua de les persones que acompanyen la finalització del procés o la mort d'éssers estimats.
Aquest curs es desenvolupa per donar resposta a les necessitats de formació que plantegen als professionals per oferir acompanyament en situacions de crisi per pèrdua o mort i no caure en les respostes d'evitació bé amb sobre implicació o distanciament.
En aquest taller es crea un espai d'introspecció i reflexió que portarà a la persona a qüestionar i cercar informació sobre ella mateixa.
L'adquisició d'aquests recursos ajudaran a aconseguir un estat de més claredat, respecte, autenticitat i valor cap a un mateix i cap als altres tant en la vida com en la fi de la mateixa.

PROMOCIÓ! Inscrigui's abans del 7 d'abril i estalviï 15 € en el preu de la seva inscripció. CODI PROMOCIONAL: TDUELO15

Direcció del curs.
Aula de Pediatria. Hospital Universitari Sant Joan de Déu

PROFESSORAT
Núria Carsí Costas. Infermera Consultora Clínica, directora de L 'Espai de Salut i membre de l'equip psicoemocional AFANOC.Màster Especialista en Sofrologia Caycediana.

Tramitada l'acreditació al Consell Català de Formació Continuada Professions Sanitàries -Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut

Contents

7 i 14 de maig 2015

HORARI

15,15-20,15 hores

Key information

Language Castellano
Teaching hours 10