Diagnóstico histomolecular de los tumores sólidos pediátricos TALLERES

Inscripciones cerradas

Descripción

Avui dia es considera imprescindible la identificació de determinades alteracions genètiques per dur a terme un diagnòstic / pronòstic precís dels tumors sòlids pediàtrics, ja que aquest pas és crucial per a la correcta selecció de la teràpia.

En aquest curs, es descriurà com utilitzar adequadament les eines histo-moleculars en el context clínic. Per a això, es proporcionarà coneixement teòric de les mateixes, es mostrarà el seu ús en temps real per a algunes aplicacions i es discutiran casos clínics en els quals aquestes eines han demostrat ser determinants per al correcte maneig clínic dels pacients.


Important! Aquells interessats en inscriure a la Jornada + Tallers: sol·licitin en aula@sjdhospitalbarcelona.org codi i instruccions d'inscripció.

Jornada + tallers 450 €

.
Places limitades
Es cobriran segons rigorós ordre de recepció de la confirmació de pagament
.
Direcció del Curs
Dra. Teresa Ribalta
Dra. Carmen de Torres

.

Dirigit a
Oncòlegs, patòlegs, biòlegs i altres científics dedicats al diagnòstic histomolecular i a la investigació en l'àmbit del càncer pediàtric.

.

Amb el patrocini de:.

Acreditat per el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries - Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut amb 12 hores i 2,6 crèdits.

Contenidos

Data
25, 26 i 27 octubre 2016

Lloc
Hospital Universitari Sant Joan de Déu
Esplugues de Llobregat
Barcelona

Información clave

Idioma Castellano