Neurobiologia del Comportament. Autoconeixement i Coherència en la teva vivència.

Inscripciones cerradas

Descripción

La nostra harmonia personal depèn de múltiples factors: físics, biològics, emotius, químics, cognitius... i la nostra salut depèn, d’acceptar la responsabilitat i protagonisme en la direcció d’un constant joc, entre el desequilibri i reequilibri, condicionat per la influència entre el nostre entorn canviant i el nostre món intern.

L’objectiu d’aquestes jornades és afavorir la salut aportant la informació suficient i de forma clara, perquè cada participant millori la capacitat per gestionar la seva vida d’una forma més afectiva i efectiva.

Inicialment farem les presentacions i al llarg de les dues jornades veurem vídeos de suport i farem exercicis pràctics per poder reforçar i assimilar millor els conceptes que anem treballant. Podreu intervenir (de forma totalment voluntària) en tot moment, per aclariments, suggeriments o qüestions que us plantegin dubte.

Direcció Dra. Rosa Casafont i Vilar
 
Preu inscripció: 250€
 
El preu d’inscripció inclou Manual Viatge al teu cervell emocional – Una immersió al món de les emocions -Ediciones B (en cat. i cast) nov. 2014.
Se us lliurarà certificat d’aprofitament (prèvia avaluació)
 

Contenidos

Dates

18 i 19 Setembre de 2015

18 de Setembre de 16:00 a 20:00 hores

19 de Setembre de 09:00 a 13:00 hores i de 15:00 a 19:00 hores

Lloc

Hospital Universitari Sant Joan de Déu

Esplugues de Llobregat

Barcelona

Información clave

Idioma Castellano