Preguntes freqüents

Cal que em registri per fer una compra al web?
Sí, és necessari registrar-se. D'aquesta manera podràs accedir a les teves dades personals i al teu historial de compra, gestionar la teva adreça de facturació, etc. També podràs accedir a les factures digitals de les teves compres.
Com accedeixo a les meves dades?
Un cop finalitzat el registre, podràs accedir al teu espai personal (situat en el menú superior) amb la teva adreça de correu electrònic. En aquest espai podràs modificar les dades personals, consultar les compres que has realitzat i els cursos en els que t’has inscrit.
Hi ha algun requisit d'inscripció?
A cada curs s'indiquen els destinataris als quals es dirigeix el curs. És requisit imprescindible complir amb aquests requisits per accedir a l'acreditació del curs. En cas de no complir els requisits, no podràs disposar de l'acreditació del curs.
Estan acreditats els cursos?
Oferim cursos de curta durada acreditats per la Comissió de Formació Continuada (Comissió Nacional de Salut del Sistema Nacional de Salut). La informació relativa als crèdits que té cada curs està disponible a la informació de cada curs.
Si he adquirit un webcasting, quan tindré accés al curs?
Tindràs accés al webcasting a les 23: 55h del dia anterior a la data d'inici programada.
Si supero el curs rebré algun tipus de certificat?
Tots els alumnes que hagin assistit a un curs, ja sigui presencial o online rebran un certificat. En cas que el curs compti amb una acreditació oficial, rebràs el certificat d'acreditació corresponent. Si no compta amb acreditació oficial, rebràs un certificat d'assistència.
Rebré el certificat per correu postal?
No. El certificat es pot descarregar des de la pàgina web, accedint des del Campus a l'Aula Virtual del curs. Per descarregar-lo, cal que primer omplis l'enquesta de valoració de la formació.
Com descarrego el certificat acreditatiu?
El certificat acreditatiu estarà disponible en el teu perfil personal des del moment en què es rebi l'acreditació del curs. Si encara no hem rebut l'acreditació oficial, te n’informarem per correu electrònic en el moment en què el títol ja estigui disponible. Recorda que només podràs descarregar-lo quan hagis completat l'enquesta de valoració. Podràs accedir al teu certificat des de l'Aula virtual o des de l'enllaç que apareixerà en el teu perfil personal del web.
Puc afegir els cursos que m'interessen a la meva llista de desitjos?
Pots guardar les formacions i recursos que t'interessen seleccionant el botó "Favorits" que apareix a la pàgina d'informació de cada curs o recurs. Les teves preferències quedaran guardades en l'apartat Els meus favorits, dins del teu compte d'usuari.
Puc canviar o eliminar algun producte de la meva comanda?
Durant tot el procés de compra, pots incloure i eliminar productes. Però un cop realitzat el pagament, la comanda ja no es pot modificar.
Com sabré que he fet la compra?
Primer, rebràs un correu de confirmació de la comanda. Quan s'hagi realitzat el pagament, rebràs un segon correu electrònic de confirmació de pagament, amb la factura adjunta i un enllaç a la teva àrea personal. Si no el reps, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el correu hospitalbarcelona.aula@sjd.es.
Puc recuperar una comanda que no havia finalitzat?
Sí, sempre que hagis iniciat la sessió o t'hagis registrat. D'aquesta manera, es guardaran els productes seleccionats fins que acabis la comanda o els eliminis.
Puc cancel·lar la meva comanda?
Sí, per cancel·lar la teva comanda hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres indicant el número de comanda.
Quins són els mètodes de pagament?
Targeta de crèdit
Pots fer el pagament amb targetes de crèdit Visa i Mastercard. En triar aquesta opció se't redirigirà a un sistema de pagament segur perquè introdueixis les dades de la teva targeta de crèdit o dèbit. Aquesta passarel·la de pagament assegura que nosaltres no tindrem accés a les dades de la teva targeta, només a la confirmació de la transacció per part del banc.
Transferència bancària o ingrés
De forma excepcional, pots fer una transferència bancària i enviar-posteriorment per correu electrònic el justificant de l'operació. Durant 7 dies naturals, reservarem la plaça/es que has sol·licitat. Un cop finalitzat el termini si no hem rebut el justificant de l'operació, procedirem a alliberar les places adquirides. Per utilitzar aquest mètode de pagament, posa't en contacte amb nosaltres.
El preu inclou IVA?
La formació està exempta d'IVA.
Puc comprar un curs que realitzarà una altra persona?
Sí, durant el procés de compra sol·licitarem les dades bàsiques de la/es persona/es que realitzaran el curs: nom complet i correu electrònic. Ens posarem en contacte amb ells perquè finalitzin el procés d'inscripció.
Tinc un codi de promoció com s'utilitza?
Abans de finalitzar la compra, el sistema et sol·licitarà que l’introdueixis, serà aleshores quan s'actualitzarà el preu final.
Puc retornar la meva comanda?
Es podrà realitzar l'anul·lació de la inscripció a un curs amb els següents requisits:
  • Si s'anul·la amb 15 dies o més d'antelació al curs, es procedirà a la devolució del 100% de la inscripció. 
  • Si s'anul·la entre 2 i 15 dies abans de la celebració del curs es procedirà a la devolució del 75% de la inscripció. 
  • Les anul·lacions realitzades amb 1 dia d'antelació a la celebració del curs suposen la devolució del 50% de la inscripció. 
  • Les anul·lacions en el mateix dia del curs no donaran lloc a devolució. 
  • Totes les devolucions porten un càrrec de 10 € per gestió.
He oblidat la contrasenya, què he de fer?
Accedeix a la teva sessió (ubicada en el menú superior) i escull l'opció "Has oblidat la teva contrasenya?". El sistema t’anirà indicant quins passos has de seguir per restablir la contrasenya del compte.
Puc canviar el meu correu electrònic?
Sí, quan hagis iniciat la sessió, pots editar les teves preferències en el teu perfil personal.
Necessito un certificat d'assistència
Si, independentment que el curs tingui acreditació oficial o no, necessites un certificat d'assistència, pots sol·licitar-lo el mateix dia de la formació presencial o en acabar la formació online a través del correu hospitalbarcelona.aula@sjd.es.
Com puc estar informat sobre l'oferta formativa?
Si vols rebre al teu correu electrònic informació sobre la nostra oferta formativa, pots dona’t d'alta com a subscriptor a la nostra llista de distribució facilitant-nos el teu correu electrònic. Podràs activar o desactivar les teves preferències d'enviament des del teu compte de subscriptor. Si ja estàs registrat a la web, com a alumne o comprador, rebràs les novetats al teu correu electrònic sempre que hagis acceptat aquesta opció durant el procés de registre.
Contacta amb nosaltres